MOL-csoport formaruha design verseny

Bírnád, ha Magyarországon és a környező országokban több ezer ember az általad tervezett ruhákban dolgozna a MOL, Slovnaft, az INA, a IES és a MOL-csoport további leányvállalatainak benzinkútjain? Akkor gyere és tervezz nekünk, ha… …professzionális divattervező vagy, vagy ha még csak most tanulod a szakmát. Kreatív-tervezô csoportok jelentkezését is várjuk!

Mit kell tervezni? Benzinkutas (töltôállomás-kezelô/shop-eladó), éttermi eladó, állomásvezető munkatársaink számára formaruhákat.

A pályaművek beadási határideje: 2011. október 10.


Milyen márkákra várjuk a terveket?
MOL
INA
Slovnaft

Mik a nevezés feltételei? Küldd el nekünk a modellek látvány-, és modellrajzát, valamint egy rövid termékleírást is! Ne felejts el nyilatkozni a szerzői és felhasználói jogokról.

Mit nyerhetsz, ha pályázol? Hírnevet és elismerést. Sőt, ha egyike vagy az első 3 helyezettnek azon túl, hogy a régió országaiban több ezer ember fogja az általad tervezett ruhákat hordani, még pénzjutalomban is részesülhetsz:
  • I. helyezett – 500.000 Ft
  • II. helyezett – 200.000 Ft
  • III. helyezett – 100.000 Ft
Letölthető dokumentumok
Szakmai konzultációra a designpalyazat@mol.hu e-mail címen, illetve szeptember 14-én és 28-án az alábbi címen van lehetőség:
MOL Nyrt.
Október huszonharmadika u. 18.
1117 Budapest


A pályaművek beadási határideje: 2011. október 10.
A pályaműveket a következő címre kell küldeni, vagy személyesen átadni:
MOL Nyrt. TÁSZ Indirekt Anyag és Karbantartás Beszerzés
1117 Budapest, Budafoki u. 79.



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése