Jobinfo szlogenpályázat

A jobinfo.hu állásportál saját maga számára keresi az oldalát legjobban, legfrappánsabban bemutató szlogent, és most mindenki számára lehetőséget ad arra, hogy megcsillantsa szövegírói vénáját, kreatív, vagy éppen vicces énjét és ezzel együtt egy csodálatos nyaralást is nyerjen önmagának!

Pályázzon, Játsszon és NYERJEN!

Pályázati határidő: 2012. július 25.


És hogyan vehet részt benne?

1. Regisztráljon az oldalon, vagy ha már regisztrált a jobinfo-n, lépjen be!

2. Töltse fel a szlogen ötleteit (1 személy maximum 5 szlogennel indulhat)!

3. Gyűjtsön szavazatokat, ossza meg barátaival facebookon, vagy egyéb módon!

4. Ha szlogenje bejut a 20 legtöbb szavazatot kapó pályázat közé, szlogenpályázata a szakmai zsűri elé kerül.

5. Ha a zsűri az Ön pályázatát választja, Öné a 250 000 forintos görögországi tengerparti nyaralás!

6. A Pályázat feladására és a szavazatok gyűjtésére 2012. június 14. - 2012. július 25. között van lehetőség.
Sorsolás és eredményhirdetés: 2012. augusztus 2.




JOBINFO SZLOGENPÁLYÁZAT JÁTÉK-, RÉSZVÉTELI-, ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT


1. A játék szervezője

A játék szervezője és a nyereményeket felajánló cég: Hírek Média és Internet Technológiai Kft. (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 79.)

2. A játék menete

A játékos kitölti az oldalon található regisztrációs kérdőívet és elfogadja az adatkezelési- és játékszabályzatot. Ezután 1 személy maximum 5 db szlogenpályázatot adhat be. A szlogenpályázatára, amelyet a facebook-on is megoszthat, szavazatokat gyűjthet. Egy személy csak 1 regisztrációt csinálhat és a szlogenpályázata nem sértheti a közerkölcsöt, jóízlést, és nem tartalmazhat trágár szavakat, nem utalhat direkt vagy indirekt módon vallási, vagy politikai irányultságra és nem tartalmazhat más vállalkozás által már használt márkanevet. Amennyiben ezek bármelyike megsértésre kerül, úgy a pályázat, vagy súlyos esetben akár az egész pályázó kizárható a versenyből. Ilyen esetben a jobinfo írásbeli értesítést küld a pályázónak.
A pályázó a promóció ideje alatt gyűjthet szavazatokat saját szlogenjére. Egy pályázatra egy ember csak egy szavazatot adhat le, vagy az oldalon elhelyezett "szavazok erre" vagy az oldalon elhelyezett facebook "tetszik" gomb lekattintásával.
Amennyiben legalább 1 szavazatot leadó regisztrál a rendszerben elfogadva a részvételi és adatkezelési szabályzatot, és megfelel a részvétel feltételeiben írt szempontoknak, úgy részt vehet a szavazók között tartott sorsoláson.
A promóció ideje alatt a 20 legtöbb szavazatot kapott pályázat jut be a szakmai zsűri elé terjesztett "short listre". Minden egyes zsűritag jogosult további 1 pályázatot a döntőbe juttatni a TOP 20 szavazatot kapotton túl, így a döntőbe maximum 25 pályázat juthat. A zsűri tagjai pontozással döntik el a győztes pályázatot, minden zsűritag a másiktól függetlenül adhatja le a számára legjobban tetsző pályázatra a szavazatát. Az első helyezett 10 pontot kap, a második 7 pontot, a harmadik 5 pontot, a negyedik 3 pontot, az ötödik pedig 1 pontot. A legtöbb pontot kapó pályázat megírója nyeri a FŐDÍJAT. Amennyiben két pályázat azonos szavazatot kap a játék, vagy a döntő során, úgy a sorrendet a pályázat leadásának pontos ideje (nap, óra, perc) határozza meg, aszerint, hogy melyik pályázat került előbb leadásra.
A szlogenpályázaton beadott pályázatok közül kiválasztott szlogenre a későbbiekben a jobinfo.hu oldalt üzemeltető Hírek Kft. korlátozás nélküli felhasználói jogot szerez és felhasználás esetén a szlogen szerzője hozzájárul annak teljes körű felhasználásához, és a későbbiekben semmiféle anyagi követeléssel nem élhet a játék szervezőjével szemben.

3. A nyeremény

FŐDÍJ: A pályázaton győztes szlogen írója 1 db maximum 250 000 Ft értékű görögországi nyaralásra beváltható utalványt nyer. Az utalvány beváltható 2 fő számára a Personal Tours utazási iroda saját szervezésű útjaira az alábbi feltételekkel:
Választható indulási idő: 2012.08.21-09.22 között. Az utalvány beváltható 2 fő részére Kréta, Rodosz, Korfu, Zakynthos, Kefalonia szigeteire és tartalmazza a repülőjegyet 2 fő részére, a szállást 2 fős apartmanban, a transzfer, a reptéri illeték, a foglalási díj és az 1% útlemondási költséget, maximum 250 000 Ft értékig. Nem tartalmazza az ellátás és a fakultatív programok költségét. Az utalvány beváltásakor a szállásra és utazásra a Personal Tours weboldalán feltüntetett katalógus árakat kell figyelembe venni. Az utalvány a szabad szállás függvényében foglalható. A teljes nyeremény illetve a kiválasztás után történő esetleges értékkülönbözet készpénzre át nem váltható, 250 000 Ft-nál magasabb költség esetén a különbözetet a nyertes fizeti. A játékban legalább 1 pályázatra szavazó és regisztráló szavazók között 1 db 50 000 Ft értékű TESCO étkezési vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.
A játék oldalán szereplő képek csak illusztrációk. A nyeremények készpénzre nem válthatók át. A nyereményekkel kapcsolatos adóterheket a Hírek Kft. (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 79.) állja.

4. A játék időtartama:

A jobinfo szlogenpályázat 2012. június 14.-július 25. között tart.
Ez idő alatt minden pályázó a szabályzatnak megfelelő maximális számú pályázatot bármikor beküldheti, illetve adhat le szavazatot. A "short listre" kerülő 20 legtöbb szavazatot kapott szlogen és a zsűri által delegált maximum 5 db szlogen értékelésére 2012. július 25.-31. között kerül sor. A pályázat és a sorsolás nyertesét augusztus 2-án értesítjük, a regisztrációkor megadott e-mail címen vagy telefonon.

5. A nyertes kiválasztása

A szavazók közül a játék nyertesét gépi sorsolással választjuk ki.
A sorsolás időpontja: 2012. augusztus 1. 11:00 óra
Helye: Hírek Kft. irodája, 1036 Budapest, Lajos utca 103.
A sorsolás nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A nyerteseket külön telefonon is értesítjük a nyeremény átvételének módjáról és idejéről legkésőbb 2012. augusztus 2-ig. A nyertesek nevét és lakhelyét (helység) közzé tesszük a nyereményjáték honlapján. A nyeremények átadása személyesen történik. A nyeremények a sorsolást követő 30 napon belül vehetőek át a Hírek Kft. címén: 1036 Budapest, Lajos utca
A játékban való részvétellel a játékos feltétel nélküli beleegyezését és nyilatkozatát adja ahhoz, hogy nyertessége esetén neve és a helység, ahol él, nyilvánosságra kerüljön, illetve a nyeremény átadásról kép készüljön, ami kikerül a nyereményjáték oldalára, illetve a sajtóban is megjelenhet.
A játékban, illetve a sorsoláson történő részvétel feltétele a regisztráció hiánytalan megtétele, a kérdőív kitöltése és a Játék és adatkezelési szabályzat elfogadása.
A sorsoláson 3 db tartalék nyertest sorsolunk ki, akik a kisorsolás sorrendjében léphetnek előre. A nyereményt a pótnyertes veheti át, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertes nem felelnek meg a jelentkezés feltételeinek, vagy a nyereményét az értesítést követő 30 napon belül nem veszik át.

6. A részvétel feltételei

A játékban csak azok vehetnek részt, akik arra az Interneten, a hirdetésére kattintva jelentkeznek, kitöltik a regisztrációs lapot az ott lévő utasításoknak megfelelően megfelelnek és elfogadják a Játék és adatkezelési szabályzatot.
A játékra csak 18. életévét betöltött magyarországi lakhellyel rendelkező magánszemélyek jelentkezhetnek. Egy játékos csak egyszer regisztrálhat, amennyiben többször jelentkezik csak az első regisztrációval feladott pályázatok vesznek részt a játékban, illetve a szavazás leadása esetén a sorsoláson.
Az ajándék sorsolásán mindenki részt vesz, aki elmúlt 18 éves, kitöltötte a regisztrációs kérdőívet legalább 1 szavazatot leadott és elfogadta a játékszabályzatot.
A szlogenpályázaton mindenki részt vesz, aki elmúlt 18 éves, kitöltötte a regisztrációs kérdőívet legalább 1 pályázatot feltöltött és elfogadta a játékszabályzatot.
A nyeremény átvételének feltétele a regisztrációkor megadott adatok hitelt érdemlő igazolása fényképes igazolvánnyal. Amennyiben nem valós adatok kerültek megadásra, úgy a nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére és a játék szervezője kizárja a nyereményjátékból, majd a sorsolás során kisorsolt 3 pótnyertesből az elsőt, majd a másodikat és harmadikat értesíti a nyeremény átvételének lehetőségéről. Amennyiben a szlogenpályázat nyertesének adatai nem megfelelőek, és a regisztrációnál megadott személyét nem tudja hitelt érdemlően igazolni, úgy a nyeremény átvételének joga a második helyezettre száll.
A játékban nem vehetnek részt a Hírek Kft., munkatársai és közvetlen hozzátartozóik (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

7. Adatkezelés

Csak valós email címeket regisztrál a rendszer. Aki nem fogadja el az adatkezelési- és játékszabályzatot, az nem vehet részt a sorsoláson, és ezen személyek adatait nem tároljuk.
A nyereményjátékra való jelentkezés és regisztráció során megadott adatokat a Hírek Kft. (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 79., adatkezelési szám: 634-0001) által működtetett MAXIMA rendszer kezeli. A regisztrálók adataik megadásával ingyenesen a jobinfo.hu és a MAXIMA Klub tagjaivá válnak.
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a regisztrációkor bejelöli, hogy a jövőben más nyereményjátékokról is szeretne értesülni, úgy email címe bekerül a Hírek Kft. által üzemeltetett Nyereményjáték egyperces hírlevél adatbázisába, mely alkalmanként értesítést küld a legújabb nyereményjátékokról.
Amennyiben a személyes adatok között megadja pontos postai címét, mobil hívószámát és e-mail címét, úgy hozzájárul ahhoz, hogy üzleti ajánlatokkal faxon, levélben, SMS-ben, MMS-ben és e-mailben is megkereshető legyen.
Az adatkezelés célja, hogy az adatait tároljuk és a megadott információk alapján személyre szabott üzleti ajánlatokról, akciókról tájékoztassuk, illetve Jobinfo hírlevelet küldjünk. Amennyiben a regisztrációt követően adatai további felhasználását meg kívánja szüntetni, úgy az adott szolgáltatásról külön-külön az oldalon keresztül leiratkozhat, vagy a Hírek Kft. fenti címén bármikor jelezheti, és ez esetben adatait azonnal töröljük.
8. Adatvédelem

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük. Adatokat harmadik személynek nem adunk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

9. Működési alapelvek

9.1. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább.
9.2. A Hírek Kft. a számára tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adja tovább.
9.3. Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
9.4. A Hírek Kft., az általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását.
9.5. Annak érdekében, hogy a jobinfo, vagy MAXIMA Klubtagjai számára pontos, egyedi igények alapján megfogalmazott, személyre szóló ajánlatokat adhasson, esetenként ún. cookie-kat használ, melyek segítségével információkat rögzít felhasználóiról. A cookie egy rövid adatsor, melyet a Web szerver küld a felhasználó böngészőjének és a merevlemezen tárolódik. A cookie-k használata segíti a MAXIMA-t, hogy a felhasználók reakciói alapján mérje az egyes kampányok sikerességét és az eredményeket felhasználva még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtson a Klubtagok részére. A cookie-kal kapcsolatban az Ön kezében van a választás lehetősége. Kereső beállításaival elfogadhat minden cookie-t, jelzést kérhet a cookie érkezéséről vagy akár el is utasíthatja őket. Amennyiben az elutasítást választja, úgy megfosztja magát azon MAXIMA szolgáltatások igénybevételétől, melyek a cookie-k használatára épülnek. A Hírek Kft. azonban nem felelős ezen Internet oldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.
 
Bővebb infók, jelentkezés: http://www.jobinfo.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése