Verstáborok - művészképzés kötetlenül

2012. július 14. és 21. között Versművészeti Szemináriumot szervez Neszmélyben a Magyar Versmondók Egyesülete. Az alkotótáborban hangképzésről, az előadói attitűdről, pódiumi technikákról, mozgástréningről, kommunikációról tanulhatnak az érdeklődők, emellett drámapedagógiai foglalkozásokon és próbákon vehetnek részt.

Jelentkezési határidő: 2012. június 30.


Szakmai táborok versmondóknak, színjátszóknak, íróknak és költőknek




Ez egy alkotótábor, ahol az ország legkülönbözőbb pontjaiból érkező fiatalok azt gondolják, hogy a vers nem szégyen, hanem segítség. A mindennapok színesebbé tételére. Egy műhely, ahol megtanulhatod az érzéseket kezelni és reprodukálni, a gondolatokat művészi nyelven, hétköznapi módon kinyilvánítani.




A Magyar Versmondók Egyesülete egy hetes intenzív kurzusa azoknak a fiataloknak, akik a színházat vagy a pódiumművészetet leendő hivatásuknak tekintik, színésznek, előadóművésznek készülnek. Vers-színházi alapokon, a tábor végén  bemutatókkal, elismert szakemberekkel.


Verstáborok - Írásművészeti Műhely
A Magyar Versmondók Egyesülete és a Parnasszus költészeti folyóirat közös írásművészeti tábora, a Magyar Író Akadémia együttműködésében. Célja, hogy a nem professzionális írók, költők, a mesterség fogásait elsajátítani szándékozó pályakezdők írástechnikai,  költészet- és próza-esztétikai ismereteit bővítsük,   személyre szabott feladatok révén.


Bővebben: http://www.vers.hu/taborok, email: verstaborok@gmail.com

forrás: kulturpont.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése