“Europe is beautiful II” nemzetközi fotópályázat

Európa vezető fotókidolgozója, a jól ismert CEWE FOTÓKÖNYVEK gyártója által meghirdetett nemzetközi fotópályázat 30 000 EUR értékű nyereményeivel egyaránt célozza meg a profi és az amatőr fotós közönséget.
Pályázati határidő: 2013. március 31.



cwfk eib 600x600px Europe is beautiful II” nemzetközi fotópályázat
A 2012-ben másodszor megrendezésre kerülő összeurópai fotópályázaton a résztvevők ahttp://eib.fotokonyv.hu/ oldalon keresztül 2013.03.31-ig tölthetnek fel személyenként akár 10 képet, 4 kategóriában.

A regisztrált felhasználók maguk is értékelhetik és megjegyzéseket fűzhetnek a feltöltött képekhez, de a végső döntés a 30.000 euró értékű nyeremények sorsáról egy nemzetközi, profi fotósokból álló zsűri kezében lesz.

A főnyeremény luxus városnézés mellett több külföldi út, tükörreflexes fényképezőgépek, 2012-ben SUPERBRAND díjat nyert CEWE FOTÓKÖNYV utalványok és további értékes tárgyi nyeremények várnak az 500 első helyezettre.

A 2012-es év kiemelt sporteseményeire való tekintettel (Futball VB, Olimpia) külön kategóriát kaptak a „sportos” felvételek. Az „Emberek”, „Kultúra és történelem” ill- „Város és természet” kategória ismerős lehet az előző széria számos magyar résztvevőjének, aki a 2010-es évben már pályázott, hiszen Magyarországról pályáztak a több, mint 20 résztvevő ország közül a második legtöbb felvétellel.
Sőt, az első és a második helyezett képet is honfitársunk készítette.

EIB 1 pató károly Europe is beautiful II” nemzetközi fotópályázatEIB 2010. I. helyezett – Pató Károly felvétele
Bővebb információk:
www.fotokonyv.hu, http://eib.fotokonyv.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése