Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!



A közelgő Madarak és fák napja (május 10.) alkalmából az Aprólépés és a Látó-Mező Közösségi Ökotábor csapata közös pályázatot hirdet „Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!” címmel.
Elsősorban olyan alkotásokat várunk, amelyben a lakóhely, a környezet „élő kincsei” kerülnek bemutatásra. Például hazánkban megtalálható rövidebb-hosszabb ideig nálunk időző madarak, vagy hazai, őshonos madarak, fafajok. Az alkotás készülhet akár egy kedvenc madárról, fáról is.



 A pályázat beadásának határideje: 2013. május 12.




Kiíró: Harmónium Független Kommunikációs Egyesület
Határidő: 2013. május 12.
Tárgymutató: kreatív alkotói pályázat
Pályázhat: Magánszemélyek, kiemelten a 6 – 18 éves korosztály

Korhatár nincs, viszont a fődíjra csak a 7 – 14 év közötti pályázók jogosultak!

Pályázás módja:
Pályázni lehet: szabadon választott technikával készített illusztrációkkal (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó …), illetve rövid szöveges alkotásokkal (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, mini esszé, vers, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben).
A nem szöveges munkákhoz mindenképpen csatolni kell egy néhány soros írást, melyben az alkotó megindokolja választását. Indoklás hiányában nem áll módunkban értékelni a pályaművet.

Beküldés:
Az illusztrációkat a www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt kérjük feltölteni (jpg. formátum, max. 2MB), a szöveges anyagokat, videókat pedig a palyazat@aprolepes.hu címre kérjük e-mailben, csatolmányként elküldeni (tárgy: Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!).
Feltüntetendő adatok: az alkotó pontos neve, életkora, élő e-mail címe, iskolája neve és a település neve, ahol lakik. Több alkotás együttes beküldése esetén alkotásonként kérjük megadni az alkotó pontos nevét, korát és a fenti adatokat.

Díjazás:
A legjobb 7 – 14 éves korú alkotó díjmentesen részt vehet a Látó-Mező Közösségi Ökotáborban a Kisközösségi Program szervezőinek jóvoltából!
Az öt legjobb alkotó Aprólépés kalendáriumot nyer, megjelenést a weblapunkon, valamint kiállításainkon. A legkiemelkedőbb pályamunkák pedig megjelenhetnek 2014-es naptárunkban is!

Pályaművek felhasználása:
A pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a kiíró a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye.
Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője és ezáltal joga van publikáltatni. A szerzői jog a fotó/videó készítőjénél marad.
A feltöltő/beküldő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét.

Beküldési határidő: 2013. május 12.
forrás:
www.aprolepes.hu/kreativ-palyazat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése