MindigNő cikkíró verseny

A korábban meghirdetett cikkíró versenyek nagy sikerén felbuzdulva újabb cikkíró versenyt hirdetünk olvasóink részére.

Bízunk benne, hogy ismét sokan klaviatúrát ragadtok és megosztjátok velünk élményeiteket, tapasztalataitokat. (Többen írtátok nekünk, hogy jó volt kiírni magatokból a gondolataitokat. Várjuk most is azokat a
gondolatokat! ;-) Csak bátran!)

Verseny időtartama:
 3 hónap, azaz 2012. június 01-augusztus 31.


Nyertesek kiértesítése: 2012. szeptember 10-ig



Témakörök:
Időszakos témák:
- fogyókúrás sikerek
- nyári élmények
Állandó témák:
- a nőiség megélése
- gyermeknevelési tippek, praktikák
- örömök, boldog pillanatok (különleges események, amik Veled történtek) vagy éppen szomorúságok

Fontosabb tudnivalók:

Hogyan lehet részt venni a játékban?
- A Cikkíró Versenyen regisztációt követően vehetnek részt látogatóink, pályázatokat csak ők küldhetnek be. A beküldött cikk mellett ezért jelezni kell a regisztrációs nevet, mert a cikk szerzőjeként ezt a nevet jelentetjük meg. Ha szeretnétek, hogy a nevetek jelenjen meg, akkor jelezzétek azt felénk.

A cikk formai követelményei:
- A cikk 1500-3500 karakter hosszúságú lehet. Tartalmazzon egy figyelemfelkeltő címet és egy érdekes egy 8-10 szóból álló bevezetőt, ami az olvasót továbbolvasásra ösztönzi. Lehetőleg bekezdésekkel tagolt, átlátható legyen a szöveg. Képet ne csatolj hozzá, különböző jogi problémák miatt, azt mi szolgáltatjuk tiszta forrásból. (Ha van kedved egy pár soros bemutatkozót is írhatsz hozzá magadról, de ez nem kötelező.)

Ha megírtam a cikket, hová kell küldenem?
- A cikkeket a mnszerkesztoseg@gmail.com e-mail címre várjuk.

Hol olvashatom az elfogadott cikkeket?
- A beküldött cikk megjelenés előtt ellenőrzésen megy át, mely során a moderátor többek között megvizsgálja a cikk színvonalát valamint hogy nem tartalmaz-e obszcén, vagy mások számára esetlegesen sértő, kellemetlen részleteket. Amennyiben a cikk megfelel a feltételeknek, úgy megfelelő színvonal esetén felkerül cikked a MindigNő Portál Cikkíró Verseny rovatába (A cikkíró verseny rovatban megtalálható, de az előző verseny során elhelyezett cikkek a versenyben értelemszerűen nem vesznek részt.)

Mi lesz a pályázat díja és ki nyeri azt el?
- A MindigNő Cikkíró Verseny keretében a beküldött cikkekre szavazni lehet. (Egy cikkre egy IP címről egy szavazat adható le!) Az első helyezettnek járó díjat szerkesztőségünk ítéli oda, a második-harmadik helyezettnek járó díj a két legtöbb szavazatot kapott cikkíróit illeti meg.
I. hely: Jaffa Kiadó felajánlásával Soma Mamagésa 3 db könyve: Tiszta szex, Új egyensúly, Nemek igenje (értéke: kb. 10 000 Ft)
II. hely: Bioenergetic Kiadó könyvcsomagja 7500 Ft értékben
III. hely: Harmat Kiadó könyvcsomagja: 5000 Ft értékben

(Az oldal tulajdonosa fenntartja magának azt a jogot, hogy bármely pályázatot eltávolítson a versenyből további indoklás nélkül, különösen olyan esetekben, amikor felmerül a gyanú, hogy egy játékos a feltöltött cikkét nem saját maga készítette.)
http://www.mindigno.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése